Οδηγίες Πλοήγησης Είσοδος Εκπαιδευτικών
Οδηγίες Πλοήγησης

Οδηγίες Πλοήγησης

Οδηγίες Πλοήγησης

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα "Μέτρο, Ποικιλία | Κίνηση, Ευεξία" σας προσφέρει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε σε ένα πολύ πλούσιο υλικό, το οποίο απευθύνεται σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ειδικά, οι εκπαιδευτικοί που θα ενδιαφέρονταν να αξιοποιήσουν το εκπαιδευτικό υλικό στο πλαίσιο προγράμματος Αγωγής Υγείας, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

1. Εισέρχεστε στην πλατφόρμα μέσω του link www.nutritionactivityprogram.com ή www.biomatiko.gr/nutritionactivityprogram

 

2. Επιλέγετε το "Είσοδος Εκπαιδευτικών" (πάνω δεξιά), προκειμένου να "ξεκλειδώσετε" την κλειδωμένη περιοχή με το εκπαιδευτικό υλικό. 

 

 

 

3. Εισάγετε στον πίνακα "Σύνδεση Εκπαιδευτικών" το Όνομα Χρήστη (username) και τον Κωδικό Ασφαλείας (password) που σας έχει δοθεί μέσω email.

 

 

 

4. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει τους κωδικούς και ότι έχει "ξεκλειδώσει" η περιοχή, ελέγχετε την αναφορά πάνω δεξιά, δηλαδή ότι αναφέρεται "Καλώς ήλθες....."

 

 

 

 

5. Επιλέγετε από το menu " Η Σχολική Κοινότητα", "Το Εκπαιδευτικό Υλικό".

 

 

 

6. Με την είσοδό σας στο Εκπαιδευτικό Υλικό, μπορείτε να επιλέξετε από το αριστερό menu το ηλικιακό επίπεδο που ενδιαφέρεστε να δουλέψετε, να ενημερωθείτε αναλυτικά για το θέμα μέσω του θεωρητικό υλικού και να αξιοποιήσετε το υποστηρικτικό υλικό και τις διαδραστικές δραστηριότητες, όπως σας εξυπηρετούν.

 

 

 

 

7. Εάν θελήσετε να αναρτήσετε υλικό από τις εργασίες που υλοποιήσατε με τους μαθητές σας με βάση το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, επιλέγετε το "Δίκτυο Σχολείων, Αναρτήστε τα έργα των παιδιών". Μπορείτε να εισάγετε σχετικές φωτογραφίες, την τάξη σας, καθώς και σχόλια.

 

 

 

Καλή επιτυχία!